Mere end bare en legetøjsbutik

Hos Hamleys engagerer vi os jævnligt i forskellige velgørenhedsprojekter. Vi tror også på sikkerhed for, at legetøjets oprindelse er sikkert fra miljø- og arbejdskraft synspunkter og vi er konstant på udkig efter måder at påvirke det globale miljø, som vores børn vokser op i.

Velgørenhed

Vi støtter en række velgørende organisationer på årsbasis, vi bidrager til at øge forståelsen for deres problemer igennem in-store arrangementer, indsamlings kasser på kassen, og ligeledes i den digitale verden.

Nogle af de velgørende organisationer, som vi har arbejdet med eller hjulpet er: Great Ormond Street, Rainbow Trust, Coram, Macmillan, National Autistic Society og Believe In Magic.

Genbrug

Den bedste måde at genbruge sit legetøj er, ligesom Andy i Toy Story 3, giver sit legetøj til et andet barn. Vi anerkender dog, at det ikke altid er muligt. Når et stykke legetøj kommer til slutningen af dens naturlige liv bør emballagematerialet og batterier altid blive taget hånd om på en ansvarlig måde.

Vi tager udfordringen, når det kommer til legetøj affald meget seriøst og genbruger i fuld overensstemmelse med både Electronic Equiptment (WEEE) Regulations 2006, og Waste Battery Regulations. For at gøre dette, betaler vi til Valpak Retail WEEE Services som arbejder med distributøren Take Back Scheme. Valpak Retail Services fordeler midler til lokale genbrugsanlæg hvis mål er at øge vores niveau af genbrug.

Vi kræver af vores leverandører, at alle emballeringsmaterialer kan genbruges. Vores plastikposer er lavet af 100% genbrugsmateriale og er 100% genanvendeligt. Vi sørger også for altid at tilbyde alternativer til plasticposer i alle vores butikker.

Vi abonnerer på The Producer Resopnsibility Obligations (emballageaffald) Regulations 2007 igennem Valpak Retail Services og har som mål at have 100% genanvendelse af al emballage.

Vi overvåger hele tiden vores processer og er altid på udkig efter måder, vi kan forbedre.

Hamleys tager ansvaret for legetøj og spil meget alvorligt, så andre ikke skal bekymre sig.