Livet i Hamleys

William Hamley drømte om at åbne den fineste legetøjsbutik i Verden, en drøm der blev til virklighed i 1760.

Hamleys i dag

I dag, efter mere end 250 år med oplevelser, der bringer smil og barnelatter frem, er Hamleys kendt over hele Verden.

Hvis du vil vide mere om Hamleys, den fineste legetøjsbutik i Verden, vores talentfulde ansatte og vores målsætning om at fortsætte de næste 250 år med at give oplevelser gennem legetøjet, så skal du være så velkommen til at læse nedenstående:

Personalet

Vi sætter meget stor pris på vores talentfulde ansatte, da det er dem der sikrer, at vi bliver ved med at vokse og trives som brancheeksperter. Dette gør de ved at levere den unikke Hamleys oplevelse, udvikler legetøjet, som vi sælger og skaber barndomsminder, der holder for evigt.

Historie

Hamleys blev grundlagt i London i 1760 af William Hamleys, som havde en stor passion for legetøj og hvis største ønske var at begejstre børn og legesyge sjæle.

Hamleys legetøj

Den magiske reaktion som legetøj kan frembringe, og den måde legetøjet kan stimulere fantasien, er det vi i Hamleys koncentrerer os om. Vi ved, at vores legetøj virker, er sikkert at bruge, og ikke mindst vil skabe timevis af leg for børn året rundt - år efter år. Umiddelbart lyder det meget nemt, men realiteten er, at det kræver utrolig meget forarbejde for at få det helt rigtige frem..

Mere end bare legetøj

Mere end bare en legetøjsbutik Kom ind og besøg vores fortryllende univers af oplevelser og legetøj i en af vores tre butikker: Ved Tivoli på Vesterbrogade, i Illum og i Københavns lufthavn. Her er ikke to ens dage og vi demonstrerer altid mange forskellige typer sjovt legetøj. Så selvom du ikke søger noget specielt, er det helt sikker et besøg værd.​