Livet i Hamleys

William Hamley drømte om å åpne den fineste leketøysbutikken i verden, en drøm som ble til virkelighet i 1760.

Hamleys i dag

I dag, etter mer enn 250 år med opplevelser som bringer smil og barnelatter frem, er Hamleys kjent over hele verden.

Hvis du vil vite mer om Hamleys, den fineste leketøysbutikken i verden, våre talentfulle ansatte og våre målsetninger om å fortsette de neste 250 årene med å gi opplevelser gjennom leketøy, kan du lese mer om dette nedenfor:

Personalet

Vi setter veldig stor pris på våre talentfulle ansatte, da det er de som sikrer at vi vokser og trives som bransjeeksperter. Dette gjør de ved å gi unike Hamleysopplevelser, utvikler leketøyet og skaper barndomsminner som varer for evig. .

Historie

Hamleys ble grunnlagt i London 1760 av William Hamleys. Han hadde stor lidenskap for leketøy og hans største ønske var å begeistre barn og lekne sjeler.

Hamleys Leketøy

Den magiske reaksjonen som leketøy kan gi og den måten leketøy kan stimulere fantasien, er det vi i Hamleys konsentrerer oss om. Vi vet at våre leketøy virker, er sikre å bruke og ikke minst vil skape timevis med lek for barna året rundt - år etter år. Umiddelbart høres det veldig enkelt ut, men i realiteten krever det mye forarbeid for å få dette til riktig.

Mer enn bare leketøy

Kom inn og besøk vårt univers av opplevelser og leketøy i 5. etasje på Steen og Strøm Magasin. Her er ikke en eneste dag lik og vi demonstrerer alltid mange forskjellige morsomme leker. Så selvom du ikke er på innkjøp av leketøy er det fortsatt verdt turen.​