Social Networking

Vi tar det som er morsomt veldig alvorlig her på Hamleys, og vi ønsker å holde deg oppdatert på alle de spennende tingene og aktivitetene vi har i våre butikker.

Join the Fun

Vi oppdaterer jevnlig våre sosiale medier med nyheter, tilbud, konkurranser og videoer.

Følg oss på HamleysNorge. Ved å følge oss kan du sende ideer om hva du kunne tenke deg å se på Hamleys. Så, hvordan gjør jeg det?

So, where to begin?

Få nyhetsbrevene våre

Følg oss på facebook

Ved å følge oss på facebook er du alltid oppdatert på hva som skjer av aktiviteter i din lokale butikk. Du kan se bilder fra tidligere events, nye produkter og mye mer.

Hvordan blir jeg følger? Ved å velge HamleysNorge har du muligheten for både å følge oss og "like" oss. Så enkelt er det! Du vil automatisk motta nyheter om hva som foregår og du kan enkelt sende forslag hvis du har en mrsom og spennende idé til aktiviteter vi kan ha i vår butikk. Velg en butikk... GO

Følg oss på Facebook...

Abonner på vår Youtube-kanal

Vi oppdaterer jevnlig vår Youtube-kanal med videoer av leketøy og events i butikkene. Abonner på kanalen og vær den første som hører når vi lager online videokonkurranser. Hamleys On YouTube.

Følg oss på Pinterest

Følg William Hamleys på Pinterest. Vi har mange oppslagstavler fylt med bilder av Hamley og Hattie, konkurranser og mye mye mer. Vær en del av det hele og del dine favorittbilder fra Hamleys.

Følg oss på Instagram

Vi oppdaterer regelmessig vår Instagram side @hamleysnorge. Følg oss og få informasjon om nyheter og events.

 
<

Dette skjer i din lokale Hamleys