Energisk personal på Hamleys

Vi kan inte alla vara Tom Hanks men om du funderar på att bli en i vårt gäng så har du just tagit ditt första steg på pianot till att uppnå STORA saker med oss på Hamleys.

Karriär

Vi är riktigt glada över möjligheten att få träffa just dig!

Vi är stolta över att ha skapat en miljö där livet på jobbet är njutbart, roligt och tillfredställande och där alla i våra team är passionerade över vårt märke och bidrar till vårt företags succé.

Om du tänker dig tillbaka till när du var barn så kommer du att minnas den där otroliga känslan av upphetsning du kände när du steg in i en leksaksaffär. Förväntan som bara vill bubbla fram och det okontrollerbara leendet som spred sig från öra till öra och en längtan efter att få springa från hörn till hörn och ta in allt.

På Hamleys lever och andas vi som 7-åringar och vill gärna tänka att ”Livet på Hamleys” är mycket mer än den genomsnittliga arbetsupplevelsen. I stället är det en rolig plats där personlig utveckling uppmuntras och globala utsikter öppnas upp.

Alla våra team spelar en nyckelroll i att tillhandahålla den shoppingupplevelse våra kunder förväntar sig. Antingen det gäller att personligt leverera i butiken på en daglig basis, se till att allt flyter smidigt i vår support eller som en del i vårt event- och demonstrationsteams.

Vår framgång leder till ett växande företag både i UK och internationellt och Hamleys magi sprids världen över. Denna tillväxt uppmuntrar utvecklingen av våra existerande team och skapar möjligheter till bjuda in entusiastiska, passionerade och minnesvärda medarbetare att arbeta hos oss.

i erbjuder kunskap och kompetensträning till alla avdelningar och på alla nivåer för att stötta och utveckla våra team. Intern utveckling uppmuntras genom vårt in-house träningsprogram som syftar till att den enskilda individen ska kunna växa inom företaget.

På Hamleys är vi fast beslutna att ta leksaker och lek på mycket stort allvar så ingen annan behöver gör det... Låt det som en ganska cool karriär? Det är det.

Så, vad väntar du på...