Energisk personal på Hamleys

Vi kan ikke alle være Tom Hanks men om du vurderer å bli en i vår gjeng så har du akkurat tatt ditt første på pianoet til å oppnå STORE ting med oss på Hamleys.

Karriere

Vi er utrolig glade for å få møte akkurat deg!

Vi er stolte av å ha skapt et miljø der livet på jobben kan nytes, det er gøy og tilfredsstillende og alle våre team har lidenskap for vårt merke og bidrar til suksessen i vårt selskap.

Om du tenker tilbake til da du var barn så kommer du til å huske den utrolige følelsen av spenning du kjente da du gikk inn i en leketøysforretning. Forventningen som bare vil boble frem og det ukontrollerte smilet som sprer seg fra øre til øre og en lengsel etter å få springe fra hjørne til hjørne og ta in alt.

På Hamleys lever og puster vi som 7-åringer og vi liker å tenke at «Livet på Hamleys» er mye mer enn den gjennomsnittlige jobbopplevelsen. I stedet er det et morsomt sted hvor personlig utvikling oppmuntres og globale utsikter åpnes opp.

Alle våre team spiller en nøkkelrolle i å tilby den shoppingopplevelsen våre kunder forventer seg. Enten det gjelder å personlig levere i butikken på daglig basis, sørge for at alt går smidig i vår support eller som en del i våre event- og demonstrasjonsteam.

Vår framgang leder til et voksende selskap både i UK og internasjonalt og Hamleys magi spres verden over. Denne tilvekst oppmuntrer utviklingen av våre eksisterende team og skaper muligheter til å invitere inn entusiastiske, lidenskapelige og minneverdige medarbeidere til å jobbe hos oss.

Vi tilbyr kunnskap og kompetansetrening til alle våre avdelinger og på alle nivåer for å støtte og utvikle våre team. Intern utvikling oppmuntres gjennom vårt in-house treningsprogram som bidrar til at det enkelte individ skal kunne vokse innen selskapet.

På Hamleys er vi fast bestemt på å ta leketøy og lek på alvor så ingen andre trenger å gjøre det… Høres det ut som en kul karriere? Det er det. Så, hva venter du på….?