Livet på Hamleys

William Hamley drömde om att öppna den bästa leksaksaffären i världen, en dröm som blev verklighet 1760.

Hamleys i dag

I dag, efter mer än 250 år med upplevelser som skapar leenden och barnskratt, är Hamleys känt över hela världen.

Om du vill veta mer om Hamleys, den finaste leksaksaffären i världen, våra talangfulla anställda och vår målsättning att fortsätta de kommande 250 åren genom att ge upplevelser via leksaker, kan du läsa mer om detta här nedan:

Personalen

Vi känner väldigt stor stolthet över våra talangfulla anställda eftersom det är de som ser till att vi växer som branchexperter. Detta gör de genom att bjuda på den äkta Hamleysupplevelsen, utveckla leksaker och skapa barndomsminnen som varar for evig. .

Historia

Hamleys grundades i London 1760 av William Hamleys. Han älskade leksaker och hans största önskan var begeistra barn.

Hamleys Leksaker

Den magiska reaktionen som leksaker kan ge och det sätt som leksaker kan stimulera fantasin, det är det vi på Hamleys konsentrerar oss på. Vi vet att våra lleksaker fungerar, är trygga att använda och inte minst, kommer att ge timmar av lek för barnen året runt - år efter år. Det kan låta enkelt men i verkligheten kräver det mycket förarbete för att få det rätt.

Mer än en leksaksaffär

Kom in och besök vårt universum av upplevelser och leksaker i någon av våra två butiker, NackaForum och Emporia Malmö. Här är inte en enda dag sig lik och vi demonstrerar alltid många olika, roliga leksaker. Så även om du inte är på jakt efter något speciellt så är det värt ett besök.